VRAGEN? BEL ONS OP 078 - 617 71 00 Logo Exact

Belastingadviseur

Als u op zoek bent naar een goede Belastingadviseur in Papendrecht, dan bent u bij Leferink aan het goede adres. Al meer dan vijfendertig jaar verzorgen wij, voor zowel ondernemers als particulieren Belastingadvies. Verder kunnen deze bij ons terecht voor het invullen en (digitaal) verzenden van: de fiscale aangifte inkomstenbelasting;, de aangifte vennootschapsbelasting; de aangifte omzetbelasting; de aangifte loonbelasting; de aangifte successierecht; de aangifte schenkingsrecht.

Voor het invullen en verzenden van alle soorten van belastingaangiften maken we gebruik van Elsevier software. Met ingang van 1 januari 2005 is het verplicht om bepaalde belastingaangiften digitaal in te zenden. Uiteraard kunnen wij u hiermee van dienst zijn.

U bent bij Leferink verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kortom: voor uw belastingaangifte, belastingadvies, fiscaal advies en administraties moet u bij Leferink zijn! Bel ons vrijblijvend op 078 – 617 71 00 of stuur een e-mail naar info@administratie-belastingen.nl voor meer informatie.

Adres

Leferink administratie - belastingen
De Biezen 37, 3355 ES Papendrecht

telefoon 078 - 617 71 00
email info@administratie-belastingen.nl