VRAGEN? BEL ONS OP 078 - 617 71 00 Logo Exact

Belastingaangifte

Als u op zoek bent naar een goed belastingadvies kantoor voor uw belastingaangifte in Papendrecht, dan bent u bij Leferink aan het goede adres. Al meer dan vijfendertig jaar verzorgen wij, voor zowel ondernemers als particulieren het invullen en (digitaal) verzenden van: de belasting aangifte inkomstenbelasting;, de aangifte vennootschapsbelasting; de aangifte omzetbelasting; de aangifte loonbelasting; de aangifte successierecht; de aangifte schenkingsrecht.

Voor het invullen en verzenden van alle soorten van belastingaangiften maken we gebruik van Elsevier software. Met ingang van 1 januari 2005 is het verplicht om bepaalde belastingaangiften digitaal in te zenden. Uiteraard kunnen wij u hiermee van dienst zijn.

U bent bij Leferink verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kortom: voor uw belastingaangifte, belastingadvies, fiscaal advies en administraties moet u bij Leferink zijn! Bel ons vrijblijvend op 078 – 617 71 00 of stuur een e-mail naar info@administratie-belastingen.nl voor meer informatie.

Adres

Leferink administratie - belastingen
De Biezen 37, 3355 ES Papendrecht

telefoon 078 - 617 71 00
email info@administratie-belastingen.nl